Cautare

529 de rezultate pentru "caramidariu petru" (2.91 secunde)
Despre ceilalti, nici pomeneala In sondajul nostru intreprins ieri pe un numar de persoane de toate varstele si preocuparile, nu am auzit nici macar o data invocat numele unor parlamentari ca Viorel Stefan, Paul Pacuraru - care e si ministru al Muncii -, Carol Dina, Iulian Barsan, Petru Lificiu, Constantin Petrea, Emil Strunga, Szekely Levente Csaba, Liviu Codarla, Aurel Nechita, care intregesc lista celor 13 parlamentari si deputati de Galati aflati pe ultima suta de metri a actualului mandat si care se pregatesc pentru un nou tur de scrutin in toamna.
Comisia Mediului si Dezvoltarii Durabile ii are ca membri pe fostul ministru Sulfina Barbu, Dan Manoleli (profesor al Universitatii Bucuresti), deputatul Petru Lificiu si Adrian Iordache (membru al PDL Bacau).
De coordonarea activitatii organizatiei si de pregatirea alegerilor se ocupa Petru Filip, Ionel Avrigeanu, Gelu Budau, Mircea Bradu si Gheorghe Sarb.
Bani sunt, problema este insa sa ii gasesti si sa stii sa ii gestionezi" declara ieri presedintele PDL Bihor Petru Filip, ele referindu-se la faptul ca exista posibilitatea ca noua guvernare care va fi formata va taia din fonduri alocate scolilor din Oradea.
La Senat vor candida Constantin Petrea, Petru Lificiu, Iulian Arama si Marius Necula, iar pentru Camera Deputatilor s-au inscris Mihai Irimia, Iulian Barsan, Doru Resmerita, Mihai Boldea, Petrisor Petec, Aurel Zamfir, Mircea Toader, Carmen Axenie si Dumitru Buturca.
Cu toatea acestea, reprezetantii PNG - CD in frunte cu presedintele Adrian Smarandoiu si prim-vicepresedintele, Petru Trifan, spera sa faca o figura buna la aceste alegeri, iar scorul obtinut sa depaseasca "dezastrul" de la parlamentare si procentul de la locale.
Dan Nica si Aurel Nechita, ambii de la PSD, Bogdan Liviu Ciuca (PC), Iulian Barsan, Petru Lificiu si Constantin Petrea de la PD-L, Emil Strunga (PNL), Szekely Levente Csaba (UDMR) si senatorii:
De la PNL, a fost amendata Smaranda Scridon, de la PRM - Florian Pantea, Ioan Romosan si Alexandru Demeter, iar de la PNG - doar Petru Trif.
Colegiul 3 - Oradea Sud - Bihor Sud (Nufarul - Ceica - Salonta) Candidatii acestui colegiu sunt Sarkadi Zsolt (UDMR), Florian Pavel (PSD-PC), Petru Filip (PDL), Smaranda Scridon (PNL) si Ioan Romosan (PRM).
domnule presedinte, de data asta ati gresit”, a spus deputatul UDMR, Petru Lakatos. Deputatul UMDR mai spune ca seful statului greseste cand vorbeste de epurare etnica in Harghita si Covasna:
Theodor Stolojan, Cristian Preda, Elena Basescu, Petru Funeriu, Marian Jean Marinescu, Andreea Vass, Adrian Manole (membru PD-L Constanta), Rares Niculescu, Alexandru Nazare, Irinel Cristu, Iosif Matula, Calin Catalin Chirita, Dorel Onaca (de asemenea membru PD-L Constanta).
Eu am avut o discutie cu presedintele Comisiei de Administratie Publica din Senat, Petru Filip, care mi-a spus ca nu impartaseste acest proiect de lege si ca nu este de acord cu trecerea plajelor in administrarea autoritatilor locale", a afirmat senatorul Alexandru Mazare.
Liderul PSD Dolj a mentionat ca "nu este obligatoriu ca directorii deconcentratelor sa aiba culoarea ministrului" ci pot fi si de la alt partid aflat la guvernare.Prefectii formal apoliticiProiectul numirilor politice apartine deputatilor Mircea Dusa (PSD) si Petru Calian (PD-L) si prevedea initial ca nici prefectii si subprefectii sa nu mai aiba statut de inalti functionari publici ci sa fie numiti politic prin decizie a premierului pentru un mandat de patru ani.
Alte 150 de posturi sunt libere la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" Falticeni, cinci fiind pentru persoanele de etnie roma.
Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Ben-Oni Ardelean, Ovidiu Silaghi, Csibi Magor Imre, Catalin Turliuc, Cristian Cojocaru, Ionel Muscalu, Radu Surugiu, Radu Puscariu, Nechita Eduard Hellvig, Roberto Dietrich, Camelia Ghiveciu, Paul Eduard Kmen, Alexandru Ioan Mortun, Nichita Adrian Oros, Liviu Ionut Popescu, Gabriel Savulescu, Adrian Tase, Ludovic Orban, Horia Victor Toma, Radu Roatis, Dumitru Cosmescu, Cristian Anghel, Ovidiu Zamfirescu, Victor Lucian Ionescu, Dan Purghel, Florin Ciurariu, Iulian Georgevici, Arin Avramescu, Romeo Stavarache, Ingrid Zaarour, Doina Eufrosina Carp, Hubert Petru Stefan Thuma, Calin Viorel, Aura Pohoata, Relu Fenechiu, Mircia Muntean, Andreea Lambru, Claudia Benchescu.
Potrivit documentului, subcomisia va fi condusa de deputatul minoritatilor Liana Dumitrescu, vicepresedinte va fi Viorel Ariton (PDL), secretar Mircea Cazan (PNL), iar Adrian Badulescu (PDL) si Petru Fargo (UDMR) sunt membri.
Presedintele Comisiei de administratie din Senat, democrat-liberalul Petru Filip a afirmat ca motiunea simpla depusa de opozitie pe domeniul Administratiei si care critica procesul de descentralizare ar fi fost mai eficienta daca ar fi fost depusa la sfarsitul anului".
Eurodeputatul a reiterat ca se opune ca un al doilea mandat pentru Barroso sa fie supus votului deputatilor din iulie, dar, la un vot la toamna, "a vota sau nu petru el este o chestiune deschisa".
O recomandare similara a facut si Petru Calian. "Primul ministru trebuie sa ia act de raportul ANRMAP, astfel incat sa ia masurile care se impun, pentru ca nu cred ca Nemirschi va fi barbat si-si va da demisia.
Jelio Jelev, presedintele Bulgariei (1990-1997), liderul miscarii anticomuniste din Bulgaria, Jan Carnogursky, primul prim ministru al Slovaciei (1991-1992), dizident anticomunist, semnatar al Cartei 77, Arnold Ruutel, presedintele Estoniei (2001-2006), Petru Lucinschi, presedintele Moldovei (1996-2001), Gheorghe Duca, presedintele Academiei de Stiinte din Republica Moldova.
google-analytics.com